Miért ingyenes?

Az igazi kérdés az, hogy kell-e keresőoptimalizálni egy weboldalt, vagy sem? Az ingyenes elemzések azért készülnek, hogy erről leendő ügyfeleim megbizonyosodjanak. Ki szeretne olyan weboldal optimalizálására megbízást adni, amin nem kell dolgozni, mert jó?

Amennyiben Te is szeretnéd tudni, hogy szükséges-e, vagy sem keresőoptimalizálni a weboldalad, akkor az alábbi űrlap kitöltésével ezt egyszerűen megrendelheted.

TIPP: Te is hasonló területen dolgozol mint én? Esetleg más célra használnád a lehetőséget? Javaslom használd a , mely segítségével Te is ingyenesen el tudod végezni az elemzést.

Megrendelés gyorsan

Rendeld meg az ingyenes állapotfelmérést gyorsan, Facebook Messenger használatával:

Megrendelés a klasszikus módon

Kérlek, töltsd ki az alábbi űrlapot az ingyenes állapotfelmérés megrendeléséhez.

Mire jó a SEO elemzés?

Gyors és egyszerű

Az elemzés segítségével egyszerűen és gyorsan kiderül weboldalad jelenlegi állapota.

Átfogó és precíz

Segítségével átfogó képet kaphatsz az elvégzendő munkák jellegéről és mennyiségéről.

Gyakori kérdések

Mi az előnye a többi ingyenes eszközhöz képest?

Nem vagyok robot és ez nem egy automatizált folyamat. Ennek ellenére a teljes weboldal állapotát vizsgálom. Tehát nem csak egy URL-t, mint egyéb eszközök. Továbbá én válaszolok is, ha kérdésed merülne fel.

Van bármilyen kötelezettség?

Nincs! Nem kell megosztani semmit, el sem kell olvasni semmit és feliratkozni sem kell semmire. Ráadásul kéretlen e-mailekkel sem kívánlak zavarni.

Mennyire részletes?

Pontosan láthatod, melyek azok az okok, amiért weboldalad nem szerepel jól a keresési találatok listáján. Eléggé részletes ahhoz, hogy kiderüljön van-e szükség további keresőoptimalizálásra, vagy sem.

Mennyire közérthető?

Természetesen az adatok a keresőoptimalizálás tényezőinek állapotát mutatják, így az szakszavakat és szakkifejezéseket tartalmaz. Ettől függetlenül pár sorban összefoglalom számodra a lényeges információkat.

Mi történik az elemzés után?

Ha úgy érzed, hogy a keresési találatok listáján javítani szeretnéd weboldalad helyezését, akkor bármikor állok rendelkezésedre. Egyébként az elemzés szabadon felhasználható.

Miért fontos a keresőoptimalizálás?

Keresőoptimalizálás nélkül lényegében nincs célja egy weboldalnak az interneten. Természetesen hirdetésekkel nagyon sok látogatót lehet szerezni, de ennek meg is van az ára. A SEO lényege, hogy hosszú távon sok ingyenesen érkező látogatója legyen egy honlapnak.

Az azonban biztos, ha elfogy a hirdetésre a keret és nincs keresőoptimalizálva az oldal, akkor kevés lesz a látogató. Ellenben, ha keresőoptimalizálva van, akkor az kiválthatja a hirdetéseket.

Magáról a keresőoptimalizálásról itt olvashatsz bővebben.

Útravaló

Általában akkor szoktak ingyenes elemzést kérni az ügyfelek, ha úgy érzik, weboldaluk nem teljesít az elvártaknak megfelelően és nem szeretnének nagyobb összeget kifizetni valakinek, aki ismeretlen számukra. Először mindenki meg szeretne bizonyosodni róla, hogy valóban szükséges-e keresőoptimalizálni a weboldalt és ha igen, az mennyibe fog kerülni.

Itt minden pontosan kiderül.

Fordulj hozzám bizalommal, kérj egy elemzést ingyenesen.