Kapcsolatfelvétel gyorsan

Üzenj gyorsan, Facebook Messenger használatával:

Üzenet a klasszikus módon

Rólam

Hogysmint? Péter vagyok, két gyönyörűséges gyermek apja és ugyanazon csodálatos feleség férje több mint 10 éve. Mellékesen keresőoptimalizálással foglalkozom.

Az évek során számtalan weboldalt készítettem magamnak csupán abból a célból, hogy teszteljem az eredményeket. A legfőbb célkitűzésem az volt - és jelenleg is az -, hogy a keresőkben előkelő helyen jelenjen meg az adott weboldal.

Személy szerint a honlap készítést a keresőoptimalizálás szemszögéből vizsgálom és a technikai kihívásokat ennek megfelelően valósítom meg. Munkáim során a legjobb és bevált gyakorlatokat alkalmazom, illetve követelem meg a kivitelezőktől. Ennek eredményeként, az elkészült munka nem csak küllemre, hanem technikailag is kifogástalan lesz.

Mit is csinálok valójában?

A válsz egyszerű. Weboldalakat elemzek és tanácsokat adok. Szilárd meggyőződésem, hogy egy kiváló technikai alapokon nyugvó weboldal keresőoptimalizálásával óriási sikereket lehet elérni.

Teljes projekteket vezetek, ahol a semmiből építek gyors és keresőbarát weboldalakat. Mindezt úgy teszem, hogy ügyfeleim válláról leveszem a terhet és szakmai tanácsokkal támogatom őket a kezdetektől egészen a megálmodott weboldal átadásáig és azon is túl.

Szabadúszó vállalkozóként kiemelt figyelmet fordítok ügyfeleim elégedettségére. Számomra az a legfontosabb, hogy a weboldallal rendelkező ügyfeleim reális képet kapjanak jelenlegi weboldaluk állapotáról. Akik pedig új honlapot szeretnének, szakmai segítséggel a legjobb döntést tudják meghozni új weboldaluk elkészítésével kapcsolatban.

Szolgáltatásaim