Üzemeltető

Patak Péter

  • Vállalkozási forma: Egyéni vállalkozó;
  • EV azonosító: 51060600;

A kapcsolatfelvételhez kattints ide.

Tárhelyszolgáltató

Magyar Hosting Kft.

  • Székhely: H-1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
  • Tel: +36 1 700 2323

A tárhelyszolgáltató hivatalos oldala.

Kapcsolattartás

Az Üzemeltető a szolgáltatásokkal kapcsolatos megrendelői megkereséseket elsősorban az e célra szolgáló online felületen fogadja. Az esetleges fogyasztói panaszokat, megrendelői kérdéseket az Üzemeltető haladéktalanul, de legkésőbb a fogyasztói panaszok kezelésére vonatkozó jogszabályi rendelkezések által megállapított határidő alatt vizsgálja ki és válaszolja meg.

Szerzői jogok

A SeoFriendlySites weboldalon közzétett tartalom az Üzemeltető saját szellemi tulajdonát képezi. Kivételt képez ez alól a címben, a fájlokban, vagy a szövegben található egyéb, a szerző kilétét megjelölő anyag.

A weboldalon lévő valamennyi tartalom jog által védett. Annak tartalma, mint adatbázison fennálló szerzői jog kizárólag az Üzemeltető előzetes írásbeli hozzájárulása alapján értékesíthető, illetve használható fel.

Irányadó jogi, felügyeleti szervek

Az Üzemeltető és a Megrendelő közötti jogviszonyra a magyar jog az irányadó. A kölcsönös kötelezettségek és feltételek külön megbízási szerződésben kerülnek rögzítésre.

A szolgáltatásokkal kapcsolatos fogyasztói panasszal a Megrendelő az illetékes fogyasztóvédelmi hatóság, elektronikus szolgáltatásokkal kapcsolatosan a hírközlési hatóság eljárását kezdeményezheti.

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság elérhetősége: 1364 Bp., Pf. 144; fogyved_kmf_budapest@nfh.hu

A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság Hivatalának elérhetőségei: levélcím, 1525 Budapest, Pf., 75; info@nmhh.hu