Optimum csomag AKCIÓ

Weboldalad nem teljesít úgy, ahogy azt elvárnád? Szeretnéd megtudni, mi lehet ennek az oka és milyen irányba kell változtatni a weboldaladon? Amennyiben ezekre a kérdésekre keresed a választ, úgy jó helyen jársz!

Most akciós áron kaphatsz válaszokat a kérdéseidre!

A kor és a keresőmotorok elvárásai alapján, részletesen leelemzem és kiértékelem a teljes honlapod. Listába szedve, kézhez kaphatod a hiányosságokat és azon javaslatokat, melyek segítségével növelheted online jelenléted.

Mennyibe kerül a SEO?

Start csomag

47990 Ft / projekt

Azoknak, akiknek a kezdetektől fogva fontos szempont a keresőoptimalizálás.

Optimum csomag

134990 Ft 94495 Ft / projekt

Azoknak, akik úgy érzik, hogy kevés látogató érkezik a weboldalukra.

Stabilitás csomag

94495 Ft / projekt + 6400 Ft / óra

Azoknak, akik folyamatosan növelni szeretnék oldaluk látogatóinak számát.

Projekt management

64990 Ft / projekt + 10% jutalék

Azoknak, akik profi weboldalt szeretnének és iránymutatásra van szükségük.

Miben tudok segíteni?

Segítek testre szabni weboldalad annak érdekében, hogy a keresési algoritmusoknak és az ügyfeleid elvárásainak is megfeleljen. Segítséget nyújtok abban, hogy ingyenes eszközökkel maximalizáld webes jelenléted és a lehető legtöbb látogatód fizető ügyféllé váljon.

Miként válhat célközönséged fizető ügyféllé?

Annak érdekében, hogy a lehető legtöbbet hozd ki vállalkozásodból, folyamatosan növelned, aktualizálnod és persze fejlesztened kell internetes jelenléted. Amennyiben ezt jól csinálod, egyre közelebb fogsz kerülni leendő ügyfeleidhez. A weboldaladra egyre többen fognak ellátogatni, akik a megfelelő tartalom hatására a te terméked, vagy szolgáltatásod fogják választani.

Fordítsd hasznodra a keresőmotorokban lévő ingyenes ügyfélszerzés lehetőségét és keresőoptimalizáld weboldalad!

Hogyan érem el mindezt?

Pozitív hozzáállással, feladatorientált és ügyfélközpontú gondolkodással, amelyeket a mindenkori követelményeknek megfelelő, profi szoftverek támogatnak. Elemzek, értékelek és nyomon követem a változásokat, így naprakész javaslatokkal folyamatosan fejlesztem a vállalkozások weboldalaiban rejlő lehetőségeket.

Hogyan dolgozom?

Megteremtem a feltételeit a biztos sikernek. Stabil alapokra helyezem weboldalakat, amelyekre már csak jó tartalmat kell építeni. Az ideiglenes és drága megoldások helyett, az ingyenes, tartós és hosszú távú eredmények pártján állok.